Sunday, 6 January 2013

Baru balik dari pusing2 mencari barang utk menyiapkan hantaran adik ipar.. alhamdulillah smua yg di cari ada. cuma masih tension mencari produk2 bakery yang halal. banyak produk kat kedai smua nya di repack jd tak de la nampak halal nya. biasanya cop halal tu pada kotak atau pun guni. nak tanak kena tanya la dengan tokey kedai.. mesti tokey kedai menyampah asik2 tanya.

kalau aku berduit mmg aku bukak satu kedai yg jual produk halal supaya senang la pengusaha2 kek nak membeli tanpa rasa was-was... harap2 cita2 murni aku ni mendapat bantuan dari Allah.. dibuka seluas2nya jalan utk aku menuju kearah itu.. 

Igt ptg ni nak buat chicken crepe tapi barang pulak tak cukup.. bejalan punya pasal. takpe esok masih ada.. harap2 ada kelapangan esok..
 

Monday, 31 December 2012

Berakhir sudah...

Hari ni hari terakhir tahun 2012.. esok dah melangkau ke tahun baru. Banyak perkara yg berlaku sepanjang tahun. Ada suka, ada duka.. adatlah kehidupan manusia.. yang suka aku jadikan kenangan. Yang duka aku jadikan kenangan jugak!.. haha...kenangan pahit.
Baru balik dari temerloh tadi.. sronok tengok akak n anak sedara meroti... enak sekali.. tapi masih belum puas makan roti dari garden bakery...
Good Luck utk kak long n Umi.. smoga berjaya dalam perusahaan roti...